header 1pak 1111 4 large

kampioen-overgangsklasse

GCCF Team 1

Natuurlijk gaat het altijd over de kampioenen. Daar hebben ze hard voor getraind en gestreden. Maar een vereniging is meer dan enkel maar winnen. Het is ook ontspanning  en vriendschappelijk samen zijn.

Dat is voor de Top teams zo,  maar ook voor de junioren is dat hetzelfde.

Sporten geeft plezier....maakt vrienden en vriendschappen !

Opzet/organisatie

Opzet

In Feijenoord zijn de jongeren actief in diverse sporten, met nadruk op cricket. Momenteel spelen ze op pleinen en speelplaatsen in de wijken Bloemhof, Hillesluis, Afrikaanderwijk en uiteraard in Feijenoord, deze zijn helaas niet ingericht als een cricketveld.
De jongens en meisjes zijn voornamelijk woonachtig in de deelgemeente Feijenoord waar zij ook naar school gaan. Deze jeugdige spelers vragen al jaren naar een eigen cricketveld in Feijenoord.
De sport cricket kan ook als een buitenschoolse activiteit samen met de scholen worden opgepakt wat zowel voor het onderwijs als voor de leerlingen voordelen heeft. Deze combinatie kan resulteren in acceptatie van normen en waarden. Maar om dit idee in praktijk te brengen hebben onze jongeren in Feijenoord een centrale cricketveld nodig waar zij kunnen deelnemen en kennis kunnen maken met cricket.

Ghausia Cricket Club Feijenoord

Ghausia Cricket Club Feijenoord is opgericht in 2011 en zet zich in voor de jongeren in de wijken van Rotterdam met name de wijken Feijenoord en IJsselmonde.

Interesse ?  Wil jij misschien ook gaan sporten  en mogelijk deelnemen aan een van onze junioren teams? Ga dan nu naar de inschrijf pagina
Image

tenu logoGCCF 2016160pix

 sinds 2011

 

Copyrights GCCF 2020

Dagelijks Bestuur:

Voorzitter   

Penningmeester  A. Bashir

Secretaris            F. Hussain

contact:

ghausiaccf@gmail.com

 

sponsorbismillah sponsormac  sponsorsolide  sponsorTR  sponsorHassaan  sponsorsas 80